İş için bilgisayar arıyorum varmı tavsiye verecek olan

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Katalog fotoğrafçılığı yapıyorum ve sürekli şehir dışındayım. Çekim sırasında bazı fotoğrafları anında düzenleyip notlar almam gerekiyor. Laptopum çok ağır ve sık sık donuyor. Daha sade, beni yormayacak bir alternatif arıyorum

Benzer konular

harbiprofil

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Ben kızım için Casper Nirvana Z100 aldım. Tasarımını çok sevdi. Ekranı net, çizim ve not alma işlerinde rahat kullanıyor.

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Teknik olarak yeterli mi, ağır programlarda sorun yaşar mı? Depolama ve şarj durumu nasıl?

harbiprofil

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
1 TB veya 2 TB seçenekleri var. Şarjı da günlük kullanımda rahat götürüyor. Kızımı okulda yarı yolda bırakmadı çok şükür grafik tasarı dersleri sunum dersleri felan var

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle