Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
muğla gitmedim ama muğla'dan istanbul'a gittim. şehirlerarası otobüsle gittim. her ne kadar multimedya sistemeleri olsa da yanıma iyi ki tabletimi almışım. her şeyim orada zaten. hem taşıması da kolay hafif olduğu için. çok yüksek bir şey değil sadece günlük sevdiğim şeyleri yapabilecek kadar hafızası vs. olsa yetiyo. casper'ın via L40'nı almıştım ama çok çok iyi. görüntü kalitesini beğeniyorum.
yolculukta tablet ya da telefon çok iyi oluyor. laptop'ı açamıyorsun ama tablet çok rahat oluyor. bir nevi hayat kurtarıyor. ben kendime yeni aldım. aynı markanın bir üst modeli L50 mi öylr bir şeydi. çok memnunum. hafızası da artırılabiliyor.
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.