ING Yatırım Hesabı Hepsiburada Hediye Çeki Kampanyası Hakkında

forum123

Forum Üyesi
Takım
Galatasaray
Selamlar herkese, portföy taşımayı yada yeni hesap açmayı düşünenler için ING Mobil'de denk geldiğim bir hisse senedi kampanyasını paylaşmak istedim. Kampanyada 1 Nisan - 30 Eylül 2026 tarihleri arasında yapılan işlem hacmine göre 50.000 TL'ye varan Hepsiburada hediye çeki verileceği belirtiliyor. Koşulları tam oturtamadım, aranızda bu kampanyaya katılan veya şart detaylarını tam bilen varmı? Aktif trade edenler için portföyü buraya taşımaya değermi, yorumlarınızı bekliyorm.

uzmanuye

Forum Üyesi
Takım
AntalyaSpor
ben detaylıca baktım şartlara kampanya dahil olmak adına hesaba en az 500 bin tl değerinde hisse senedi virman yapmak lazımmış eğer başka bankada bu kadar hisseniz varsa zaten taşımayı da düşünüyorsan geçiş yapmak için mantıklı bi dönem bence ekstra bi maliyet falan olmadan mevcut portföyünüzü buraya dahil ediliyo yani

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
ödül derecesini kademeli olarak belirlemişler 2.5 milyondan başlayıp 25 milyon ve üzerine kadar gidiyor hacimler karşılığında da 5 binle 50 bin arası değişen çekler veriyolar düzenli alım satım yapan birisiyseniz normal işlemlerini buraya kaydırarak dönemsel ek getiri sağlar yani bence değerlendirilebilir

laleforum

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Trabzonspor
katılmak adına 1 nisan sonrası hesap açmış olmak gerekiyor yada eski hesaplar için yılın ilk üç ayında hiç işlem yapmamış olmak şartı var şartları uyanlar için eylül sonuna kadar yapılan işlemler ekimde bu şekil ödüllendirilmesi bence güzel bi takvim işlem yaparken bir yandan da bu tarz çeki bütçeye eklenmesi faydalı bi alternatif sunmuş oluyo

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle