hosting öneriniz varmıdır

harbiprofil

Forum Üyesi
Katılım
21 Ağustos 2022
Mesajlar
71
Tepkime puanı
0
Konum
muş
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Fenerbahçe
Dostlar teknik destek konusunda artık çalıştığım hosting firması beni germeye başladı çünkü muhattap bulamıyorum veya çözüm bulamıyorum değiştireceğim bu konuda iyi bir host firmasına ihtiyacım var
 

webmekan

Forum Üyesi
Katılım
21 Ağustos 2022
Mesajlar
47
Tepkime puanı
0
Konum
Trabzon
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Fenerbahçe
Hocam Güzel hosting’i destek konusunda övebilirim. Adamların gündüz desteğini geçtim geceleri bile çok hızlı olduklarını söyleyebilirim. şaka bir yana gece çalışan ben gibi yazılımcılar muhakkak vardır. Hostingte yükleyemediğim dosya, açamadığım zip, sitenin çalışmaması, 403 hataları vb. Htaccess sorunlarım gibi pek çok konuyu 5-6 dakika içinde nasıl çözüyorlar bilmiyorum ama çok hızlı çözebiliyolar.
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş