BİGG Cube Incubation ile Girişimcilere Tam Destek !

KeremE

Forum Üyesi
Katılım
24 Mart 2023
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Konum
Edirne
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Fenerbahçe
BİGG Cube Incubation ile Girişimcilere Tam Destek!

Teknopark İstanbul; İstanbul Ticaret Üniversitesi, Sakarya Teknokent, Sanofi ve Türk Telekomünikasyon iş birliğinde TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destekleme Programı ile girişimcilik ekosistemine sağladığı destekler devam ediyor.

Teknopark İstanbul’un kuluçka merkezi Cube Incubation; BİGG Cube Incubation projesiyle TÜBİTAK 1601 BİGG (Bireysel Genç Girişim) projesi kapsamında 37 uygulayıcı kuruluş arasından destek almaya hak kazandı. İstanbul Ticaret Üniversitesi, Sakarya Teknokent, Sanofi ve Türk Telekomünikasyon iş birliğinde yürütülecek olan projeyle akıllı ulaşım, temiz teknolojiler, akıllı üretim sistemleri, iletişim ve sayısal dönüşüm, sağlık ve iyi yaşam, sürdürülebilir tarım ve beslenme alanlarında iş fikri olan girişimcilere mentorluk desteği verilmesi hedefleniyor. Programa; Ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora öğrencileri ve mezunlar başvurabiliyor. Teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerine ön ödemeli 450.000 TL hibe desteği sağlayan TÜBİTAK BİGG programına, linki üzerinden başvuru yapılabiliyor.





Cube Incubation; girişimcilik ve yeni fikirlere verdiği önemle girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirme yolunda karşılaştıkları birçok zorluğu aşmaları için çözüm üretiyor. Cube Incubation son olarak TÜBİTAK’tan destek almaya hak kazandığı yeni projesi kapsamında girişimcilere; iş fikirlerini geliştirmeleri, fikir ve ortaya çıkacak ürünün doğrulanması, proje yazımı, performans analizlerinin yapılması, iş planlarının değerlendirilmesi gibi ihtiyaç duyabilecekleri her alan ve konuda eğitim ve mentorluk desteği sağlamayı amaçlıyor. BİGG Cube Incubation projesiyle girişimciler; ofis, ıslak kuru laboratuvar ve temiz oda imkanlarından yararlanırken Teknopark İstanbul’un sunacağı geniş network sayesinde de çeşitli şirketlerle görüşme imkanı bulacak ve derin teknoloji tabanlı geliştirmeler yapan girişimler ile aynı ekosistemde çalışmalarını hayata geçirebilecekler. Girişimciler ayrıca Teknopark İstanbul Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) aracılığıyla patent desteği alabilecekleri gibi dijital medya ve PR çalışmaları kapsamında sunulan desteklerden de rahatlıkla yaralanabilecekler. Geniş imkan ve destekler sunan BİGG Cube Incubation programından yararlanmak isteyen girişimcilerin sağlamaları gereken ön şartlar; daha önce Teknogirişim Sermayesi ya da TÜBİTAK 1512 desteği almamış olmak ve herhangi bir şirkette ortaklığı bulunmaması gerekmektedir. Gerekli şartları sağlayan girişimciler ön ödemeli 450.000TL hibe desteği alabilecekler. (BSHA-BilimVe Sağlık HaberAjansı)
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş - genel forum - webp converter