Arkadaşlar il dışı tatile gidicem ama hangi otobüs firması ile gideyim fikir verir misiniz.

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Tatil için şehir dışına çıkmayı planlıyorum ve otobüsle gitme fikri aklıma yattı ama uzun yol beni sıkar mı diye de kararsız kaldım daha önce il dışına seyahatle otobüs ile gidip gelen varsa fikir verebilir mi

Benzer konular

uzmanuye

Forum Üyesi
Takım
AntalyaSpor
Biz geçen ay birkaç şehir kapsayan küçük bir tatil yaptık ve özellikle Kamil Koç ile yaptığımız yolculuktan oldukça memnun kaldık koltukların geniş olması araç içi wifi ve priz bulunması yol boyunca hem dinlenmemizi hem de film izleyerek vakit geçirmemizi sağladı

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Açıkçası benim en büyük korkum uzun saatler oturmak ve yolun bitmemesi hissi

uzmanuye

Forum Üyesi
Takım
AntalyaSpor
Cam kenarı koltuk seçip yanına kitap veya indireceğin birkaç film aldığında zaman gerçekten çok hızlı geçiyor mola yerleri de iyi olunca insan yolculuktan sıkılmak yerine keyif almaya başlıyor

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Peki sefer bulma konusunda sıkıntı yaşar mıyım her gün sefer oluyor mu genelde

uzmanuye

Forum Üyesi
Takım
AntalyaSpor
Çoğu şehir için gün içinde farklı saatlerde sefer oluyor mobil uygulamadan girip saat ve koltuk seçerek kolayca bilet alabiliyorsun

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten vallaha

uzmanuye

Forum Üyesi
Takım
AntalyaSpor
Rica ederim şimdiden güzel ve keyifli bir tatil dilerim size

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle