dijitalforum
Forum Üyesi
Arkadaşlar selamlar, herhangi kullandığınız ve memnun kaldığınız br ön muhasebe programı varsa yardımcı olabilir misiniz? Fiyat olarak da makul bir seviyede olması lazım
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
W | bir sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim. | Harbi Muhabbet | 3 | 140 | |
H | F/P bir Laptop almak istıyorum | Harbi Muhabbet | 1 | 109 | |
W | bir şey danışacağım | Harbi Muhabbet | 1 | 124 | |
![]() |
Sizce yeni yılda asgari ücret ne kadar olmalı? | Harbi Muhabbet | 3 | 347 | |
E | Tame gurubunun yeni şarkıları | Harbi Muhabbet | 1 | 428 |
merhabalar, ben çok teknolojiden anlayan bir insan değilim yeğenimin tavsiyesi üzerine paraşüt programına bir baktım. Kullanmakta zorlanırım sandım ama kullanımı aşırı kolay ve fiyatıda oldukça uygunArkadaşlar selamlar, herhangi kullandığınız ve memnun kaldığınız br ön muhasebe programı varsa yardımcı olabilir misiniz? Fiyat olarak da makul bir seviyede olması lazım
nasıl peki memnun kaldınız mı?merhabalar, ben çok teknolojiden anlayan bir insan değilim yeğenimin tavsiyesi üzerine paraşüt programına bir baktım. Kullanmakta zorlanırım sandım ama kullanımı aşırı kolay ve fiyatıda oldukça uygun
iş takibinde zorlanıyordum şimdi öyle bir problemim kalmadı. Tüm işlemlerim düzen içerisinde sıfır aksama yaşıyorum. E fatura özelliğinin kullanımı aşırı kolaynasıl peki memnun kaldınız mı?
aynen öyle e-fatura ile kağıt, baskı, kargo, arşivleme gibi masraflardan tasarruf edebiliyorum şu an. Ve de belgelerimin kargoda kaybolma derdi ortadan kaldırdım diyebilirim.iş takibinde zorlanıyordum şimdi öyle bir problemim kalmadı. Tüm işlemlerim düzen içerisinde sıfır aksama yaşıyorum. E fatura özelliğinin kullanımı aşırı kolay
bende e-fatura özelliğinde en çok belgelerimi saklama derdinden kurtulduğuma seviniyorum. İstediğim her an eski belgelerime dijital ortamdan ulaşabiliyorum.aynen öyle e-fatura ile kağıt, baskı, kargo, arşivleme gibi masraflardan tasarruf edebiliyorum şu an. Ve de belgelerimin kargoda kaybolma derdi ortadan kaldırdım diyebilirim.
tam fiyat performans diyebilir miyiz bu uygulama için o zaman?bende e-fatura özelliğinde en çok belgelerimi saklama derdinden kurtulduğuma seviniyorum. İstediğim her an eski belgelerime dijital ortamdan ulaşabiliyorum.
kesinlikle her şey elinin altında mükemmel bir olay. Ne kadar borcum var ne kadar alacağım hepsi bir programdatam fiyat performans diyebilir miyiz bu uygulama için o zaman?
rica ederim faydası olmuştur umarım.zamanınızı ayırdığınız için ikinizede çok teşekkürler arkadaşlar
Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.