Tablet mi alsam diye düşünüyorum ama kararsızım.

laleforum

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Trabzonspor
Uzun yolculuklarda yanımda laptop taşımak istemiyorum ama telefondan da her şey küçük geliyor. Hem film izleyebileceğim hem de iş için dokümanlara bakabileceğim bir cihaz lazım. Tablet mi alsam diye düşünüyorum ama kararsızım.

Benzer konular

forum123

Forum Üyesi
Takım
Galatasaray
sürekli seyahat çıkıyorsan bence laptoplarla hiç uğraşma ben tablet derim şahsen

laleforum

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Trabzonspor
hiç tablet kullanmadım ya ne iyidir ne kötüdür bilmiyorum önerin varmı

forum123

Forum Üyesi
Takım
Galatasaray
Casper’ın yeni çıkardığı Casper H10 Pro tabletine bakabilirsin hafif olduğundan taşımak kolay ekranı sayesinde de film izlemek ve çalışmak rahat oluyor. oled ekran olayını çözmüşler netlik canlılık iyi durumda kaleminin ve tabletin pil ömrü de baya bir götürüyor acil bir işin çıktığında tak diyet tableti çıkarıp halledebilirsin yani

forum123

Forum Üyesi
Takım
Galatasaray
Casper’ın sitesine gir bir bak istersen aynı zamanda internette inceleme videoları da var iyice yatar kafana

laleforum

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Trabzonspor
iyi oldu inceleme videosu tamamdır teşekkür ederim

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - Girne Psikolog - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt
elektronik sigara - deneme bonus - Jigolo arkadaşlık ajansı