Oled tablet bilgisi olan varmı ?

laleforum

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Trabzonspor
Dizi ve film izlemeyi çok seviyorum ama son zamanlarda bilgisayar ve televizyondan izlerken gözlerim inanılmaz yoruluyor. Dinlendirici gözlük kullanıyorum ama o da artık pek fayda etmiyor gibi. Görüntü kaliteli olsun, detayları net göreyim istiyorum ama göz yormasın. Oled ekranlı tablet kullanan var mı, gerçekten fark ediyor mu?

Benzer konular Forum Tarih
W Donanım 1 164

Benzer konular

uzmanuye

Forum Üyesi
Takım
AntalyaSpor
Ben yaklaşık 7 aydır Casper PAD H10 Pen kullanıyorum. En büyük farkı zaten oled ekranı. Özellikle film ve dizi izlerken göz yorgunluğu ciddi anlamda azalıyor diyebilirim.

laleforum

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Trabzonspor
oledin farkı tam olarak ne oluyor? Gerçekten bilgisayardan izlemeye göre rahat mı?

uzmanuye

Forum Üyesi
Takım
AntalyaSpor
Evet, özellikle karanlık sahnelerde çok belli oluyor. oledde her piksel ayrı ayrı ışık verdiği için siyahlar gerçekten siyah görünüyor, parlama olmuyor. Bu da gözü daha az yoruyor. Renkler canlı ama rahatsız edici değil.

laleforum

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Trabzonspor
Uzun süre izleyince de fark ediyor mu peki?

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle