temelreis
Forum Üyesi
Mavi Düşler Ülkesi
Gözlerimi kapattığımda, bir kapı açılır içime, Mavi düşler ülkesine, bir yolculuk başlar. Denizler kadar engin, gökyüzü kadar uçsuz, Mavi düşler ülkesi, hayallerimle dolu.Yemyeşil çayırlar, rengârenk çiçekler, Kuşların cıvıltısı, kelebeklerin dansı. Güneşin altın ışıkları, okşar tenimi, Mavi düşler ülkesi, huzurun adresi.
Deniz kenarında bir kulübe, İçinde sen ve ben, baş başa. Yıldızlar şahit, aşkımız sonsuz, Mavi düşler ülkesi, sevdamızın mekanı.
Kimi zaman bir gemi olurum, Açarım yelkenimi, mavi sulara. Keşfederim yeni dünyalar, yeni insanlar, Mavi düşler ülkesi, maceranın kaynağı.
Kimi zaman bir kuş olurum, Uçarım gökyüzünde, özgürce. Seyrederim dünyayı, yukarıdan, Mavi düşler ülkesi, özgürlüğün simgesi.
Kimi zaman bir balık olurum, Dalarım derin sulara, sessizce. Keşfederim denizin sırlarını, gizemini, Mavi düşler ülkesi, bilinmezliğin diyarı.
Mavi düşler ülkesi, bir kaçış noktası, Gerçek hayattan uzaklaşma anı. Burada her şey mümkün, her şey serbest, Mavi düşler ülkesi, hayallerin gerçeği.
Ama unutmamalı ki, mavi düşler ülkesi, Sadece bir hayal değil, bir umut. Gerçek hayatta da mümkün, mavi düşler kurmak, Yeter ki inanalım, yeter ki isteyelim.
Ve ben, mavi düşler ülkesinde yaşamaya devam ediyorum, Hayallerimle, umutlarımla, sevdiklerimle. Biliyorum ki, mavi düşler bir gün gerçek olacak, Yeter ki pes etmeyelim, yeter ki inanalım.