Uzun zamandır beklediğim bu sistem artık devreye girdi.
Bu saatten sonra harbimekan forumunun önünü kimse alamaz. Emeği geçen tüm herkesin eline, emeğine sağlık.
Renkleri en çok hoşuma giden yanı oldu. Geç bile kalınmış. Maliyetine değeceğini düşünüyorum.
Valla Ben Bu Sistemi Çok Seviyorum Vbülletinden Daha Çok Kullanışlı
Gün geçtikçe daha bir güzel oluyoruz. (y)
aynen öyle
Hayırlı olsun, hep üye olayım olayım diyordum bir türlü kısmet olmadı. Kısmet bu güneymiş. Maşallah forumun bu halini bende çok sevdim.
Memnun kaldıysanız ne mutlu bize. HarbiMekan'ın bu hali daha güzel ve hoş olduğunu düşünüyoruz. A'dan z'ye tüm ince ayrıntısını düşünerek ilmek ilmek dokuduk siteyi. İyi forumlar herkese.
Forumun bu haline bayıldım ellerinize sağlık(y)
Güzel zaman geçirmek ve bazı konularda bilgi alışverisi yapmak için güzel bir yer.Emeginize saglık üye oldum takipteyim güzel zaman geçirecegime inanıyorum.iyiki varsınız hoş sohbetler diliyorum herkese
Emeklerinize sağlık, yeni tasarım cidden hoş oldu ve çok çabuk alıştık. Forumu telefondan daha rahat geziyorum, ayrıca yeni gelen gif modifikasyonu ayrı bir güzel olmuş. Kolaylıklar dilerim.
Forumunuzu gerçekten çok beğendim. Elinize sağlık. Bundan sonra takipçinizim (y)(y)
Cok düşündüm, çok denedim ve uzun uğraşlar sonunda Vbulletin den koparak teknolojiye ayak uydurdum. Şuan herşey yolunda, daha iyi olacağına eminim güzel insan.Hayırlı uğurlu olsun çok akıllıca bir tercih yapmışsınız allah utandırmasın diyeyim.. Bu sistemden şikayetçi olacağınızı düşünmüyorum ..
vBulletinin yerini tartışmak bana düşmez ama tabiki vBulletin ayrı bir tutku ayrı bir nostaljidir hemde bu 3. serisi, keşke geliştiricileri 3 serisini yani sürümünü bırakmasalardı.. Hoş vb 5 connect'de'de yetersiz durumlar var.. Biz yine forum olarak xenforo t ercih ediyoruz ama xenforonun farklı içerikli siteleri uçuyor resmen bir ticaret alanı oluştu kullanmamak geri kalmak akıllıca olmazdı.. Tekrardan hayırlı olsun kendi adıma sevindimCok düşündüm, çok denedim ve uzun uğraşlar sonunda Vbulletin den koparak teknolojiye ayak uydurdum. Şuan herşey yolunda, daha iyi olacağına eminim güzel insan.
Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.