Kıymetli doslar biliyorsunuz ki, Harbimekan.Com forumumuz Vbulletin altyapısına sahipti ve maalesef Vbulletin geliştirici takımı, forumu yeni nesil ortama taşımakta sıkıntı çekiyordu. Bu sebeple Vbulletin altyapısı`ndan ayrılıp Xenforo adlı ürüne geçiş yaptık.
Bu süreçte bizlere destek veren
Geçmekte ki amacımız,
Mobil uyumluluk > Artık telefonlarınızdan konuları rahatlıkla takip edip, katılım sağlayabilirsiniz.
Google optimizasyon ve daha kolay bulunabilirlik.
Gelişmiş arayüz desteği ile kullanıcı dostu ve modern bir görünüm.
Forum kullanım kolaylığı. ile forumlar arası geçiş ve kullanım artık daha kolay.
Hız optimizasyonu ile artık harbimekan forumlarını daha hızlı kullanabileceksiniz.
ve daha bir çok özellik...
Yeni forum sistemimiz tüm üyelerimize hayırlı olsun.
Peki forum içinde üyeler nezdinde durum nasıl? Alışabildiniz mi aradaşlar xenforo'ya? Bir sorun bir sıkıntı yaşayanınız var mı? Birazda sizin gözlemlerinizi merak ediyorum. Artı ve eksiler sizlerin gözünde neler?
Bu süreçte bizlere destek veren
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İnternet hizmetleri firmasına teşekkür ediyorum.Geçmekte ki amacımız,
Mobil uyumluluk > Artık telefonlarınızdan konuları rahatlıkla takip edip, katılım sağlayabilirsiniz.
Google optimizasyon ve daha kolay bulunabilirlik.
Gelişmiş arayüz desteği ile kullanıcı dostu ve modern bir görünüm.
Forum kullanım kolaylığı. ile forumlar arası geçiş ve kullanım artık daha kolay.
Hız optimizasyonu ile artık harbimekan forumlarını daha hızlı kullanabileceksiniz.
ve daha bir çok özellik...
Yeni forum sistemimiz tüm üyelerimize hayırlı olsun.
Peki forum içinde üyeler nezdinde durum nasıl? Alışabildiniz mi aradaşlar xenforo'ya? Bir sorun bir sıkıntı yaşayanınız var mı? Birazda sizin gözlemlerinizi merak ediyorum. Artı ve eksiler sizlerin gözünde neler?
Forum Sitesi
Son düzenleme: