Gece yolculuğunda uyuyamayanlar / Yolda ne yapıyorsunuz?

haktansoygazi

Forum Üyesi
Takım
Trabzonspor
Selam millet şu an ankara istanbul otobüsündeyim saat sabahın 9u kulaklığı taktım dışarıyı izliyorum ama uyku sıfır. yalnız değilimdir herhalde var mı şu an yollarda olan? uzun yolda vakit geçirmek için ne yapıyorsunuz?

Benzer konular

Damla Çaykara

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Beşiktaş
sabah yolculuğu bambaşka kafadır ya. valla ben kulaklığı takıp dağların arkasında manzaraları izliyor hayal kuruyorum genelde. bir de mola yerinde inip o serin havada çorba veya çay içtin mi tamamdır.

haktansoygazi

Forum Üyesi
Takım
Trabzonspor
Aynen ben de az önce kamil koç’un muavini ikramlıkları verirken uyandım, kekle meyvesuyunu kapıp camdan dışarıyı izlemeye başladım valla iyi geldi. mola anonsunu bekliyorum ben de şimdi :D

Damla Çaykara

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Beşiktaş
O mola yerindeki sabah çayı/çorbası yazısız kuraldır zaten :D git bir temiz bi çorba iç iyi gelir vallaha iyi yolculuklar şimdiden

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - SS Market - Muğla Web Tasarım - Google Ads Reklam Saldırısı - Reklam Koruma