Gece faizi almak için hangi bankayı kullanıyorsunuz? Esneklik konusunda nasıl?

Damla Çaykara

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Beşiktaş
Selamlar, bi miktar nakidyö var, ama bunu 32 günlük vadeliye bağlamak istemiyorum, ne zaman lazım olacağı belli olmuyor. Bir süredir günlük faiz veren hesapları araştırıyorum, ing'nin turuncu hesabı denk geldi. Gece faiz işletip gündüz parayı çekince vade bozulmuyor diyolar ama bu sistem pratikte sorun yaratıyo mu merak ediyorum. Mesela gündüz parayı çekip geri yatırırken faiz kaybı veya sistemde takılma, kesinti vs. yaşayan oldu mu?
Kullanan varsa süreç nasıl işliyor, parayı çekip yatırırken bir sınır ya da gizli bir şart var mı? Kontrolü zor mu oluyor?

Benzer konular

Ladylilyum

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Tarafsız
valla sistem calisiyo ama saatlere dikkat etmek lazim. gece faizi alabilmek icin parayi en gec 17:00 gibi hesaba geri atman gerekiyo. gunduz cekip harcarsanda sorun yok ama aksam o saati kacırırsan o gunun faizi yaniyo baska bi olayı yok.

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

konkordato - Uğur Ağdaş - Muğla Web Tasarım - Google Ads Reklam Saldırısı - Reklam Koruma