Fuzul Topraktan sistemine giren var mı? Süreç nasıl işliyor?

Damla Çaykara

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Beşiktaş
Beyler selamlar, ben açıkcası ev işine girmek istiyorum ama elimdeki paranın tamamını da bağlamakta çok sıcak bakmıyorum yani biraz araştırırken Fuzul Topraktanı gördüm amma daha önce giren oldu mu nasıl ilerliyor?

Benzer konular Forum Tarih
U Harbi Muhabbet 6 345

Benzer konular

haktansoygazi

Forum Üyesi
Takım
Trabzonspor
Ben dahil oldum. Açıkcası burada ne kadar anlatırsam anlatayım şubeye gidip işin profesyonellerinden bilgi alırsan tüm soru işaretlerin kafandan kayboluyor. Tüm paranı sisteme bağlamadan aylık taksitlerle ilk önce evinin toprak payını ödüyorsun. 18 ay sonra inşaatın başlıyor ve bu seferde oradaki maliyetleri yine taksitler halinde ödeyip finalde de ev sahibi oluyorsun. Şu an beni tek düşündüren şey henüz bir projede teslimat olmaması ama orada da ekipleri konuyla ilgili günbegün bilgi veriyorlar. Benim dahil olduğum projenin inşaatı yakında başlayacak. Tkrar seni buradan güncellerim.

Damla Çaykara

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Beşiktaş
O zaman en mantıklısı gidip yüz yüze görüşmek. Randevu almadan önce biraz daha araştırayım. Teşekkür ederim bilgiler için çok sağ ol. Umarım evinde güzel günlerde oturursun.

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

konkordato - Uğur Ağdaş - Muğla Web Tasarım - Google Ads Reklam Saldırısı - Reklam Koruma