Daha önce otobüsle yolculuk yapan oldu mu aranızda

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
İstanbuldan İzmir’e gitmem gerekiyor da uzun zamandır otobüs yolculuğu yapmadım hangi firmayı tercih etsem karar veremedim bir türlü varmı sizin yolculuk yaparken her zaman tercih ettiğiniz bir firma

harbiprofil

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Ben geçenlerde Kamil Koç ile gittim yol düşündüğümden daha rahat geçti özellikle gece yolculuğu olmasına rağmen sevdim ilk kez yola çıktım bu firmayla

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Güzelmiş ya bazı firmalarda insan yol bitene kadar yoruluyor koltuklar falan nasıldı peki

harbiprofil

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Koltuklar baya rahattı diz mesafesi de iyiydi ben tekli koltuktaydım yarı yolu uyuyarak geçirdim zaten

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
İkram işi nasıl hala bir şeyler dağıtıyorlar mı en son ikramlıklar kalktı diye haber duymuştum

harbiprofil

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Meyve suyu kek kraker atıştırmalık falan da vardı gece yolunda iyi gidiyor insanın canı çekiyor ister istemez gecenin bir vakti sonuçta

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Eyvallah o zaman ben de bir bakayım teşekkür ederim baya yardımcı oldun

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle