Altın yine düştü, turuncu’da faizde duran parayı altına mı gömsem yoksa başka yere mi?

uzmanuye

Forum Üyesi
Takım
AntalyaSpor
Selm, bir süredir borsa/yatırım parasını ING Turuncu’da tutup günlük faizde bekletiyordum. daha önce altın geri çekildiğinde bir miktar altın almıştım. sonra yükseldi ama "nasıl olsa daha gider" diye satmadım, elimde tuttum. şimdi altın yine gevşedi ve düştü. sizce Turuncu’da duran nakdi tekrar altın hesabına mı aktarsam, yoksa hiç bozmayıp günlük faizde kalmaya devam mı etsem? ya da bu dönemde parayı bölüp farklı yatırım araçlarına (fon, hisse vs.) kaydırmak daha mı mantıklı olur? kafam biraz karıştı valla, benzer durumda olan varsa bir akıl versin.

laleforum

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Trabzonspor
selm birader, aynı ikilemi ben de yaşadım, parayı tek yere bağlamayıp sepet yapmak en temizi. altın düşmüşken hepsini gömmek yerine parçalı alabilirsin. ben bi kısmıyla düşüşlerde altın veya hisse/fon topluyorum, kalanıda ing turuncuda günlük faizde tutuyorum. hem gece boşta durmayıp getirisini veriyor hemde fırsat görünce vadesi bozulmadan çekip alıyorum. parayı bölüp likit kalmak bu dönemde kafayı acayip rahatlatıyo bilgin olsun.

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

konkordato - Uğur Ağdaş - Muğla Web Tasarım - Google Ads Reklam Saldırısı - Reklam Koruma