20 Ocak 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Nutella

Harbi Üye
Bayan Üye
Özel Üye
Takım
Galatasaray

20 Ocak 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yorumu

Oldukça zor zamanların geçmiş ve bu konuma gelene kadar çok çabalamışsın. Geçmişte çekmiş olduğun maddi sıkıntıların acısını şu an çıkardığını görüyorum. Sürekli yardımlarda bulunmaya çalışıyor ve biraz da bol keseden harcamayı kendine hak görüyorsun. Ailene maddi olarak bolluk yaşattığın çıkmış ve çok hayır dualarını alıyorsun. Seni sadece ailenin değil başka insanların da hayır dualarını alıyorsun. Bu harcamaların doğrultusunda zora düşeceğin anlamına gelir. İşyerinden yakın bir zamanda alacak olduğun zam doğrultusunda bu sıkışıklığını atlatacaksın. İşyerinden gelen zamlar seni rahatlatacak bile olsa işyerinde maddi sıkıntı yaşayan kimselerin olduğunu görecek bu kişilere yardım yapmayı ihmal etmeyeceksin. Yapacağın yardımları gizlice yaparak da insanların mahcup olmalarını engelleyeceksin. Çalıştığın ortamda bu davranışların sayesinde çok seviliyorsun ve insanlar senin iş yükünü azaltmana da destekçi oluyorlar. İşyerinde bir müşteriyle geçmiş günlerde bir sorun yaşadığını görüyorum.

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle
Jigolo arkadaşlık ajansı