YouTube Premium üyelik avantajlarıyla ilgili sorunları giderme
YouTube Premium üyesi olarak üyelik avantajlarıyla ilgili sorun yaşıyorsanız aşağıdaki genel sorunları ve sorun giderme adımlarını inceleyin. Video indirme sorunlarınızı düzeltme, reklam gösterilme nedenleri, hata aldığınızda (ör. "Oynatma duraklatıldı") yapılması gerekenler ve daha birçok konu hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.
İpuçları ve püf noktaları:
YouTube Premium üyesi olarak üyelik avantajlarıyla ilgili sorun yaşıyorsanız aşağıdaki genel sorunları ve sorun giderme adımlarını inceleyin. Video indirme sorunlarınızı düzeltme, reklam gösterilme nedenleri, hata aldığınızda (ör. "Oynatma duraklatıldı") yapılması gerekenler ve daha birçok konu hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.
İpuçları ve püf noktaları:
- Aşağıdaki sorunlardan birini yaşıyorsanız YouTube'a ürün geri bildirimi gönderebilirsiniz: YouTube'da profil fotoğrafınızı, ardından Geri bildirim'i
seçin. Yardım almak için destek ekibiyle de iletişime geçebilirsiniz. - iOS cihazlarda kaydolan YouTube Premium üyeleri: YouTube Premium avantajlarınıza erişebilmek için YouTube'da oturum açarken iTunes'da üyeliğinizi satın almak için kullandığınız hesabı kullandığınızdan emin olun.
- Video indiremiyorum: Mobil cihazınıza video indirmeyle ilgili ipucu alın.
- İndirdiğim videoyu izleyemiyorum: İndirilen videoların internet bağlantısı yokken oynatılmama nedenini tespit edip sorunu giderin.
- YouTube videolarında reklam görüyorum: Reklam gösterilmesinin olası nedenlerini ve bu sorunu nasıl çözebileceğinizi öğrenin.
- Arka planda oynatma çalışmıyor: Arka planda oynatmayla ilgili sorunları düzeltmek için ipucu alın.
- Hata mesajı alıyorum: Hata mesajı almanızın olası nedenlerini öğrenin.