Tanıtım Yaşam Koçu Tam Olarak Ne Yapar?

arkan

Forum Üyesi
Katılım
14 Ağustos 2019
Mesajlar
49
Tepkime puanı
0
Sitenin Adı: Koçluk Merkezi
Sitenin Adresi:
Sitenin Konusu: Yaşam Koçu
Açıklama:

Bireylerin mevcut durumlarından daha ideal durumlara taşıması süreci yaşam koçunun ilgi alanıdır. Söz konusu sürecin doğru yönetilmesi için yaşam koçunun danışanına güçlü ve doğru soruları sorduğu bilinmektedir. Bu sorular sayesinde danışanına ayna tutan yaşam koçu; onun başarıyı yakalamasına da ön ayak olmaktadır.

Yaşam koçu; esasında bir kişisel gelişim sürecinin doğru ve isabetli bir şekilde yönetilmesini sağlar. Böylece bireyin hedeflerine ulaşmasının formülünü yine danışanla birlikte organize eder. Günlük hayatta, eğitim hayatında ya da iş hayatında yaşamış olduğunuz sorunlar sizi bunaltıyorsa; sorunlarınızı nasıl aşacağınıza dair bir karmaşa yaşıyorsanız; bir yaşam koçuyla görüşme vakti gelmiş demektir.

Ülkemizde yaşam koçluğu son zamanlarında favori kariyeri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bundan dolayı günümüz itibariyle yaşam koçu eğitimi alarak; siz de insanların hayatlarına sihirli dokunuşlar katabilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

HarbiMekân

Kurucu Admin
Harbi Üye
Katılım
13 Mart 2019
Mesajlar
8,263
Tepkime puanı
230
Siteniz hayırlı olsun. Başarılar dilerim.
 

derdo

Harbi Üye
Özel Üye
Forum Üyesi
Katılım
3 Mart 2022
Mesajlar
3,433
Tepkime puanı
2
Başarılar dilerim.
 

Dayı

Harbi Üye
Özel Üye
Forum Üyesi
Katılım
13 Mart 2022
Mesajlar
11,277
Tepkime puanı
6
Siteyi beğendim, başarılar...
 

engelsizdunya

Forum Üyesi
Katılım
10 Ağustos 2022
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Konum
Eskişehir
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Galatasaray
Sitenizi ben de beğendim, emeğinize sağlık. Yaşam koçluğu hep merak ettiğim bir alandı bu yüzden şurdan eğitim aldım ben de Ama kendimi bu alanda geliştirmem gerektiğini biliyorum. Bu yüzden bol bol okuma yapmaya devam edeceğim. Umarım bu meslekte yükselebilirim ve hayallerime ulaşabilirim. Bu da kendime motivasyon notu olsun :)
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş