Windows İçin En İyi Ücretsiz Video İzleme Programları 2022

Faruk

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
19 Mart 2019
Mesajlar
8,858
Tepkime puanı
25
Popüler tüm video formatlarını destekleyen, modern ve kullanıcı dostu arayüzleriyle her seviyede Windows kullanıcısına hitap eden en iyi video izleme programlarını bir arada bulabileceğiniz listede programlar direkt indirme bağlantıları ile sunulmaktadır. Hızlıca ve güvenle bilgisayarınıza indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.


Windows İçin Video İzleme Programları Listesi​


  • VLC Media Player
  • GOM Player
  • BSPlayer
  • KMPlayer
  • PotPlayer
  • DAPlayer
  • Splash Lite
  • SMPlayer
  • UMPlayer
  • Wondershare Player

Windows'ta kullanılabilecek en iyi video izleme programları bunlarla sınırlıdır. Peki, aralarından hangisi kullanılmalıdır? Buna sizin karar vermeniz için aşağıda programların özelliklerini, üstünlüklerini sıraladık.


en-iyi-ucretsiz-video-izleme-programlari-1.jpg



1. VLC Media Player​


VLC Media Player, Windows işletim sistemi genelinde en popüler ücretsiz video oynatıcılarından biridir. Program tamamen ücretsizdir ve ek yazılım indirme şartı koşmadan size bütün video formatlarını inceleme olanağı tanır.


Program, eklentilerle desteklenmektedir. Bu da sınırlılıkların tamamen ortadan kalktığı anlamına gelmektedir. Eklentiler sayesinde dijital yayın hizmetleri ile entegrasyon mümkün hâle gelmektedir. VLC Media Player'ı bu hizmetlerin yanı sıra diğer programlarla da entegre etmek mümkündür.


Bir videonun sesi eğer yok denecek kadar azsa kullanıcı, indirme işlemi tamamlandıktan sonra videonun sesini manuel olarak %200'e kadar arttırabilir.


2. GOM Player​


GOM Player'ın sade bir arayüzü bulunmaktadır fakat kullanış açısından sanıldığı kadar kolay değildir. Özellik bakımından her ne kadar geniş bir yelpaze sunmakta olsa da ses ve video ayarlarına ulaşmak bile zahmetli olabilmektedir.


Program, daha önce kullanmayanlar için bu gibi nedenlerle zorlayıcı olabilir fakat bir kere alıştığınız zaman sunduğu avantajlar sayesinde bu tür eksilerini bir kenarda bırakabilirsiniz.


3. BSPlayer​


BSPlayer, gelişmiş özelliklerle birlikte gelen hızlı bir video oynatıcısıdır. AVI, MPEG, WAV, MP3, MKV gibi birçok görüntü ve ses dosyasını oynatabilmektedir. Türkçe desteğe sahip olan bu program en çok hafif olması, bilgisayarda az yer kaplaması gibi nedenlerle tercih edilmektedir.


4. KMPlayer​


KMPlayer, bilgisayar kullanıcılarının her türlü ses ve video dosyasını sorunsuz bir şekilde açmasına olanak tanıyan gelişmiş bir video oynatıcısıdır.


Bu program sayesinde videoları 8K, 4K gibi yüksek kalitelerde izleyebilir, tüm video formatını açabilir, YouTube bağlantısını girip doğrudan program üzerinden video izleyebilir, hareketli görüntüleri GIF formatında kaydedebilirsiniz.


5. PotPlayer​


PotPlayer, popüler altyazı formatlarını destekleyen, tüm video formatlarını açmanıza yardımcı olan bir programdır. Videoları sorunsuz, akıcı şekilde oynatmak için tercih edebileceğiniz programda farklı ses kartlarını kullanabilir, videoları hem ses hem görüntü bakımından hiçbir sorun yaşamadan izleyebilirsiniz.


6. DAPlayer​


En iyi video izleme programları arasında kullanım kolaylığı ile öne çıkan program, 100'ü aşkın ses codec'ini, 300'ü aşkın video codec'ini desteklemektedir. Böylece ekstra codec paketine ihtiyaç duymadan hemen hemen her türlü video ve ses dosyasını DAPlayer'da görüntüleyebilirsiniz.


7. Splash Lite​


Yüksek çözünürlükteki videoları akıcı şekilde oynatacak bir program arıyorsanız Splash Lite'ı tercih edebilirsiniz. Sade ve şık tasarımı ile diğer video oynatıcılarından ayrılan program, codec paketleriyle de uğraşmanızı gerektirmemektedir.


8. SMPlayer​


AVI, MOV, MPEG, MKV, FLV, MP4 gibi formatları destekleyen SMPlayer, başka bir ücretsiz medya oynatıcısıdır. Programın kullanıcı dostu bir arayüzü mevcuttur. Tema desteği sayesinde arayüzü özelleştirmek mümkün kılınmıştır. Otomatik altyazı arama gibi pek çok gelişmiş özelliğe de sahiptir.


9. UMPlayer​


Universal Media Player olarak da bilinen UMPlayer, açık kaynaklı bir medya oynatıcısıdır. Program, zarar görmüş medya dosyalarının büyük bir kısmını çalıştırması ile ünlüdür. Çapraz platform desteği de sunan programı Windows'un yanı sıra MacOS, Linux gibi işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz.


10. Wondershare Player​


Wondershare Player, herhangi bir donma, kasma yaşanmadan video izleyebileceğiniz harika bir programdır.


HD ve standart videoları oynatma olanağı tanıyan medya oynatıcısında videoları izlerken ekran görüntüsü alabilir, oynatma listesi oluşturabilir, video sona erdikten sonra bilgisayarı otomatik kapatmaya ayarlayabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.
 

Benzer konular

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş - genel forum - webp converter