cufe34

Forum Üyesi
Katılım
7 Aralık 2021
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Konum
istanbul
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Gaziantep FK
Ünlü Avukatlar
Kuşkusuz her insan hukuki açıdan bir sıkıntıyla karşılaştığında en iyi avukatlardan biriyle çalışmak ve doğabilecek maddi ile manevi kayıpları en az hasarla atlatmak ister. Bugün bir avukat pek çok daldaki davaya bakabilir ama bir dalda uzman olabilmek için takdir edersiniz, sadece o hukuk dalına yoğunlaşmak, tecrübe etmek ve kanundaki madde ve alt maddeleri çok iyi bilmek gereklidir. Yani bugün Türkiye’deki Ünlü Avukatlar dediğimizde, her avukatın tüm hukuk dallarında profesyonel olduğu aklınıza gelmemelidir. Başarılı avukatların hemen hepsi bir hukuk dalında uzmanlaşır ve uzmanlık kazandıktan sonra diğer bir hukuk dalına yoğunlaşarak kendini geliştir. Ancak bu kısa bir sürede mümkün olmayacağından ötürü zaman ve uğraş gerektirir diyebiliriz. Mesela, iş ceza hukuku alanında çalışan bir avukatın boşanma davasını alması ve müvekkilinin haklarını en iyi şekilde savunmasını beklemek doğru bir tutum değildir. Bunun yerine boşanma avukatı ile anlaşmalı ve avukatın uzmanlığı sayesinde gerekli tüm tedbirlerin önceden alınmasıyla olumlu sonuçlar alınmalıdır.
Bununla birlikte Ünlü Avukat İsimleri diye yaptığınız araştırmalarda karşınıza pek çok avukat ismi çıkabilir. Ancak unutmamanız gereken önemli husus şudur ki, her avukat ihtiyacınız olan dalda uzman değildir. Bundan ötürü tarafınıza her açıdan uzmanlıkla destek sağlayabilecek bir hukuk bürosuyla çalışmak en doğru adım olacaktır. Bu noktada Bk Hukuk Danışmanlık bürosu ile tanışmanızı tavsiye ederiz. Av. Bilal Küçükşengün yönetiminde işleyişini sürdürmekte olan hukuk bürosunda alanında en Meşhur Avukatlar yer almakta ve çözülemez olarak görülen davalar dahi sorunsuz çözüme Kavuşturulması için yoğun çaba harcanmaktadır. Bk Hukuk Danışmanlık bürosunun çalışma alanlarına değinecek olursak;
Şirketlere Hukuki Danışmanlık
Aile ve Boşanma Hukuku
İş Hukuku
İcra İflas Hukuku
Gayrimenkul Hukuki
Ticaret ve Şirketler Hukuku
Fikri Mülkiyet Hukuki
Medya ve Basın Hukuku
Ceza Hukuku
Sorumluluk ve Tazminat Hukuku
Sigorta Hukuku
Sağlık Hukuku
Vergi Hukuku
İdare Hukuku
Yabancılar Hukuku
Taşıma Hukuku
Tüketici Hukuki
Gibi çeşitli hukuk dallarında hizmet verilmekte olup, En İyi Avukat Listesi içinde yer alan işinde ehil avukatlarla birlikte yol alınmaktadır. Bünyesinde yer alan avukatlar, stajyer avukatlar ile birlikte takip elemanları da son derece profesyonel çalışmalar sergilemekte ve yapılan başarılı çalışmalar sonucunda müvekkiller ile kalıcı ilişkiler hedeflenmektedir. Bk Hukuk Danışmanlık Bürosu, bir davanın sürekli uzaması, sonuca ulaşılmayan bir sürece girilmesi yerine hızlı bir şekilde sonuç almak adına titizlikle süren araştırma ve takip yeteneği sayesinde kalıcı çözümler üretmekte olup, tek bir hukuk dalında değil ihtiyaç duyulan her birçok alanda kaliteli bir hizmet vermektedir. Dolayısıyla her alanda hukuki haklarınızın savunulması ve olası zor durumlarda menfaatinizin en iyi şekilde korunması adına iletişime geçmenizi tavsiye ederiz. Detaylar için internet sitesinden mail ya da mesaj atabilir, dilerseniz iletişim bilgilerinden direk irtibat sağlayabilirsiniz.
kaynak :
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş - genel forum - webp converter