Tanıtım Ücretsiz Resim Yükleme Sitesi - Hemenpaylaş Açıldı

Linux

ihtiyar..
Premium Üye
Katılım
9 Kasım 2022
Mesajlar
19
Tepkime puanı
0
Konum
istanbul
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Galatasaray
Sitenin Adı: Hemenpaylaş
Sitenin Adresi:
Sitenin Konusu: - Resim Dönüştür
Açıklama: Ücretsiz resim yükleme ve dönüştürme servisi olan hemenpaylas.gen.tr , tüm ziyaretçilerine üyelik gerektirmeksizin hızlı bir şekilde hizmet vermektedir. Özellikler forum ve blog sahiplerinin en büyük derdi olan depolama alanının önüne geçerek hızlı bir şekilde resimlerini upload edip, verilen link ile direkt olarak sitesinde paylaşmaya olanak sağlamaktadır. Üye olma derdi olmadan, en hızlı resim yükleme sitesi olma yolunu kendine hedef kılmış olan hemenpaylas kullanıcısı için kullanım kolaylığı ve modern tasarımı ile dikkat çekmektedir.
Normal şartlarda üye olmayanların resimlerini belli süre depolayan diğer resim upload sitelerinin aksine, hiç bir şekilde üye alımı yapmadan, yüklenen tüm resimleri en az site ömrü boyunca saklamaktadır.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş