Temel ve Piyano

Faruk

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
19 Mart 2019
Mesajlar
8,752
Tepkime puanı
68
Konum
Diyarbakır
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Galatasaray
Temel Laz olduğu için kendinden nefret ediyormuş.

Amerika’ya göçmüş ve birçok estetik ameliyattan sonra burnunu düzelttirmiş, iyi şekilde İngilizce öğrenmiş ve ünlü bir piyanist olmuş.

Günün birinde büyük bir topluluğa konser verdikten sonra seyircileri selamlarken ön taraftan bir ses duymuş;

– Helal sana hemşerum, çok iyi çalayusun da!

Temel şaşırmış bir şekilde sormuş;

– Benim Laz olduğumu nereden anladın yahu. Halbuki Lazlara benzememek için bir sürü ameliyat oldum.

– Nasıl anlamayayım, demiş adam. Bütün piyanistler otururken sandalyeyi piyanoya doğru çekerler, sen ise sandalyeye oturup piyanoyu kendine çekeyusun da! :)
 
Benzer konular Forum Tarih
aDm Fıkra 3 345
Lima Fıkra 2 355
Lima Fıkra 2 311
Lima Fıkra 2 288
Faruk Fıkra 2 332

Benzer konular

Fethi

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
1,244
Tepkime puanı
2
Fıkra için teşekkürler.
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle
Jigolo arkadaşlık ajansı