son gün bugünmüş ben yeni fark ettim

haktansoygazi

Forum Üyesi
Takım
Trabzonspor
1449 tl den başlayan thy bilet kampanyası varmış. ben açıkçası böyle kampanyaları hep sonradan görüyorum bu sefer görünce yazayım dedim belki benim gibi fark etmeyen vardır

24 kasım - 20 ocak arasında seyahat edilebiliyor. kışın memlekete gidecek olanlar ya da kısa bi şehir değişikliği yapmak isteyenler bakabilir, 100 bin bilet varmış ve bugün son gün. tabiki her uçuş 1449 tl değil ama denk gelen uçuş olursa güzel fiyat bence

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

konkordato - Uğur Ağdaş - Muğla Web Tasarım - Google Ads Reklam Saldırısı - Reklam Koruma