Selçuk Özdağ, Diş Hekimlerinin Atama Krizi Hakkında Önerge Verdi

rasim89

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
25 Mart 2023
Mesajlar
1,320
Tepkime puanı
3
Konum
Ankara
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Gençlerbirliği
Önerge hakkında sosyal medyada paylaşım yapan Özdağ, “Diş Hekimleri Türkiye’de ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde ciddi bir planlama sorunu yaşanmaktadır. Bir yanda kamuda atanmayı bekleyen diş hekimleri, diğer yanda aylar sonrasına verilen randevular nedeniyle tedavi olamayan vatandaşlarımız bulunmaktadır. Yaklaşık 20 bin diş hekiminin başvuru potansiyeline karşılık 2026 yılı ilk defa ve yeniden atama kurasında yalnızca 521 kadro ilan edilmesi, meslekte ciddi bir istihdam ve hizmet krizine yol açmış durumdadır. Konu ile ilgili Sağlık Bakanlığı’na soru önergesi verdim. Cevabı aşağıdaki bağlantı üzerinden hep birlikte takip edelim” ifadelerine yer verdi. (BSHA / Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Goruntu-17.04.2026-19.49.jpeg
Goruntu-17.04.2026-19.49-1.jpeg
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle