Otomobil kullanırken karısıyla tartışınca ağaca çarptı

Radyoloji

Forum Üyesi
Katılım
20 Nisan 2020
Mesajlar
717
Tepkime puanı
0
Otomobil kullanırken karısıyla tartışınca ağaca çarptı

Adana’da İddiaya göre, Doğan Ç. (26) dini nikahlı eşi Selin İ. (27) ve 3 yaşındaki oğlunu yanına alarak otomobil ile gezmeye çıktı. Bu sırada, karı-koca tartışmaya başladı. Bir süre sonra da tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında koca direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazadan sonra Selin İ., kocasına saldırıp vurmaya devam etti. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan kadın ve oğlunun bacağının kırık olduğu, kocasının ise hafif yaralı olduğu öğrenildi. Hastanede tedavileri tamamlanan aile taburcu edildi.
 

MisGibi

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
25 Eylül 2021
Mesajlar
1,880
Tepkime puanı
15
Takım
Galatasaray
üzüldüm çok tehlikeli bir daha barışıp sorun olmaz umarım
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş
ataşehir escort - anadolu yakası escort - bostancı escort - kadıköy escort - maltepe escort - escort bayan - pendik escort - kurtköy escort - kadıköy escort - kartal escort - elektronik sigara - deneme bonus - Jigolo arkadaşlık ajansı