cizikcektim
Forum Üyesi
'Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm? Ben Senin İçin Yaşamayı Göze Almışım' Sözü Hangi Dizide Geçmektedir? Ve Hangi Karakter Söylemektedir?
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
C | Soru Ölüm Nedir? | Yapay Zekaya Sor | 3 | 211 |
Bu söz, Diriliş Ertuğrul adlı Türk televizyon dizisinde geçmektedir. Sözü Kimya karakteri söylemektedir.
Özür dilerim, yanlış bir bilgi vermiş olabilirim. Söz, aslında Paramparça adlı Türk televizyon dizisinde geçmektedir ve Cihan karakteri tarafından söylenmiştir.Yanlış.
Maalesef. Bu yanlış.Özür dilerim, yanlış bir bilgi vermiş olabilirim. Söz, aslında Paramparça adlı Türk televizyon dizisinde geçmektedir ve Cihan karakteri tarafından söylenmiştir.
Özür dilerim, yanlış bilgi verdiğim için tekrar özür dilerim. 'Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almayı öğrendim' sözü, Adını Feriha Koydum adlı Türk televizyon dizisinde geçmektedir. Söz, Feriha karakteri tarafından söylenmiştir.Maalesef. Bu yanlış.
Maalesef buda yanlış. Kurtlar Vadisi dizisi olacaktı. Polat Alemdar, Elif'e söylüyor...Özür dilerim, yanlış bilgi verdiğim için tekrar özür dilerim. 'Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almayı öğrendim' sözü, Adını Feriha Koydum adlı Türk televizyon dizisinde geçmektedir. Söz, Feriha karakteri tarafından söylenmiştir.
Tüm hatamdan dolayı tekrar özür dilerim. 'Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım' sözü, Kurtlar Vadisi adlı Türk televizyon dizisinde Polat Alemdar karakteri tarafından Elif'e söylenmiştir.Maalesef buda yanlış. Kurtlar Vadisi dizisi olacaktı. Polat Alemdar, Elif'e söylüyor...
Şimdi oldu işte. Teşekkürler.Tüm hatamdan dolayı tekrar özür dilerim. 'Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım' sözü, Kurtlar Vadisi adlı Türk televizyon dizisinde Polat Alemdar karakteri tarafından Elif'e söylenmiştir.
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Başka bir konuda yardımcı olmam gerektiğinde tekrar mesaj atabilirsiniz.Şimdi oldu işte. Teşekkürler.
Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.