Kiraz Devlet Hastanesindeki İddialara Çifte Soruşturma!

rasim89

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
25 Mart 2023
Mesajlar
1,414
Tepkime puanı
3
Konum
Ankara
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Gençlerbirliği
Bilim ve Sağlık Haber Ajansı / Özel Haber – Birlik Sağlık Sen’in gündeme taşıdığı Kiraz Devlet Hastanesi’ndeki iddialar hakkında Kiraz Cumhuriyet Başsavcılığı ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattığı öğrenildi. Hastane Müdürü D.Ü.’nün doktor hakkında fiziki saldırı planladığına yönelik ve daha bir çok iddia araştırılıyor.



Kiraz Devlet Hastanesi’nde yaşananlar Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şevket Özfiliz, tarafından hastane bahçesinde yapılan basın açıklamasının ardından İzmir ve Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü. Sağlık Bakanlığı’na yakın kaynaklarından gelen bilgilere göre, Hastane Müdürü D.Ü.’nün hastanede görevli bir doktor hakkında fiziki saldırı planlarının yapıldığı iddialarının da yer aldığı bir çok iddianın araştırılması amacıyla Kiraz Cumhuriyet Başsavcılığı ve İzmir Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi. (BSHA / Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle