Apple’ın yeni işletim sistemleri için güncellemeler devam ediyor. Sürekli olarak yeni beta sürümlerinin yayınlandığını görüyoruz. İlk olarak iOS işletim sistemi için çalışmaların devam ettiğini görüyoruz. Bu noktada yeni bir beta sürümü daha yayınlandı. iOS 13 beta 5 sürümünün yayınlanmasının ardından sürüm numaraları da bir kez daha değişmiş oldu.
Yeni beta sürümünün yayınlanmasının ardından gelen değişikliklere ve yeni beta sürümünün artılarına bakalım. Hemen detaylara geçelim.
Henüz yeni işletim sisteminin beta sürecinin bitmediğini ve Eylül ayına kadar da devam edeceğini söylemek gerekiyor. Yeni beta sürümlerinin yayınlanmasının ardından, değişiklikleri paylaşmaya devam edeceğiz. Yeni güncellemeler sonrasında daha farklı düzenlemeleri yapılması da bekleniyor.
Yeni beta sürümünün yayınlanmasının ardından gelen değişikliklere ve yeni beta sürümünün artılarına bakalım. Hemen detaylara geçelim.
iOS 13 beta 5 Yenilikleri
Yeni beta sürümünün yayınlanmasının ardından çok önemli olmasa da değişikliklerin ortaya çıktığını belirtelim. İlk olarak yeni beta sürümünün değişikliklerinden söz etmek gerekiyor. Sadece düzenlemeler ve performans iyileştirmeleri söz konusu değil. Gelen yenilikler şöyle;- Duvar kağıtlarında değişiklikler yapıldı. Yeni duvar kağıtları sunulmaya başladı.
- 34 farklı ses ayarının geldiği açıklandı.
- Ekranda albüm kapağını kapatma özelliği kullanıma girdi.
- Siri sesleri algılama özelliği için yeni güncelleme yapıldı.
- Karanlık mod için kalite düzenlemeleri yapıldı.
- Telefonun üst kısmında bulunan operatör simgesinin büyütüldüğü açıklandı.
Henüz yeni işletim sisteminin beta sürecinin bitmediğini ve Eylül ayına kadar da devam edeceğini söylemek gerekiyor. Yeni beta sürümlerinin yayınlanmasının ardından, değişiklikleri paylaşmaya devam edeceğiz. Yeni güncellemeler sonrasında daha farklı düzenlemeleri yapılması da bekleniyor.