iOS 12 işletim sistemi için geliştirmeler devam ediyor. Apple’ın yeni akıllı telefon modelleri için hazırlıklarına devam ettiği süreçte, bir yandan da iOS 12 işletim sistemi için geliştirmeler devam ediyor. iOS 12 işletim sisteminin son olarak beta 5 sürümünün yayınlandığından da söz etmiştik. iOS 12 beta 5 sürümünün yenilikleri ve detayları konusunda daha öncede paylaşımlar yapmıştık.
Gelişim süreci devam eden işletim sisteminin bu sürümü içerisinde ise bazı önemli detaylar elde edilmeye başlandı. Geliştiriciler tarafından tespit edilen beta 5 kodları, önümüzdeki dönem gelecek olan iPhone modellerinin bazı özelliklerini ortaya çıkarmış gibi gözüküyor.
Sonuçta donanımsal bir olaydan söz ettiğimiz için bu kodların eski serilerde geçerli olmasının mümkünü yok. Bu da demek oluyor ki yeni gelecek olan 3 iPhone modelinin içerisinden en az biri çift sim kartı desteği sunacak. iOS 12 beta 5 sürümü olduğu için geliştiriciler adına bu kodların ortaya çıkması oldukça normal.
Daha öncede kablosuz şarj desteği bulunacak olan bir AirPods modelinin kodlar içerisinde ortaya çıktığından söz etmiştik. Muhtemelen yeni beta sürümlerinde de böyle değişikliklerin gelmesi mümkün. Yine kodlar içerisinde yer alan ipuçları yeni iPhone modelleri için bilgileri vermeye devam edecektir. Bilgiler gelmeye başladıkça sitemizden paylaşacağız.
Gelişim süreci devam eden işletim sisteminin bu sürümü içerisinde ise bazı önemli detaylar elde edilmeye başlandı. Geliştiriciler tarafından tespit edilen beta 5 kodları, önümüzdeki dönem gelecek olan iPhone modellerinin bazı özelliklerini ortaya çıkarmış gibi gözüküyor.
Çift Sim Destekli iPhone Modelleri Geliyor
Geliştiricilerin iOS 12 beta 5 işletim sistemi içerisinde buldukları bazı kod bloklarında, çift sim desteğinden söz ediliyor. Çift sim kartının vurgulandığı ve işletim sisteminin buna yönelik olarak düzenlendiği de gelen bilgiler arasında. Ortaya çıkan bu kodlarla beraber yeni iPhone modelleri için çift sim kartı desteğinin hazırlandığı konusunda da bilgiler elde edilmiş oldu.Sonuçta donanımsal bir olaydan söz ettiğimiz için bu kodların eski serilerde geçerli olmasının mümkünü yok. Bu da demek oluyor ki yeni gelecek olan 3 iPhone modelinin içerisinden en az biri çift sim kartı desteği sunacak. iOS 12 beta 5 sürümü olduğu için geliştiriciler adına bu kodların ortaya çıkması oldukça normal.
Daha öncede kablosuz şarj desteği bulunacak olan bir AirPods modelinin kodlar içerisinde ortaya çıktığından söz etmiştik. Muhtemelen yeni beta sürümlerinde de böyle değişikliklerin gelmesi mümkün. Yine kodlar içerisinde yer alan ipuçları yeni iPhone modelleri için bilgileri vermeye devam edecektir. Bilgiler gelmeye başladıkça sitemizden paylaşacağız.