Apple’ın iOS 11 işletim sistemi için son adımları gelmeye başladı. Geliştiriciler için yayınlanan beta 6 sürümü ve herkese açık olarak yayınlanan beta 5 sürümünden sonra, iOS 11 işletim sisteminin final serisinin yaklaştığı ortaya çıkmıştı. Çok daha başarılı bir işletim sisteminin geleceğinin sinyalini veren beta sürümlerinden hemen sonra, şimdi iOS 11 Beta 7 serisi yayınlandı. Sadece 1 hafta gibi bir süre sonra yayınlanan yeni beta sürümü şimdilik geliştiriciler için yayında. Fakat iOS 11 Beta 7 sürümünün herkese açık versiyonunun 2-3 saat içerisinde gelmesi bekleniyor. Üstelik bu sürümlerin finalden önce son betalar arasında yer aldığı da belirtiliyor.
Şu an ortaya çıkan tek değişiklik yine simgelerde yapılan düzenlemeler. Buna ek olarak yeni sürümde müzik Widget menüsü içerisinde, parça olmasa bile logo gösterimine izin verilmiş. Burada Music logosunu görüyorsunuz. Bunun dışında genel pil iyileştirmeleri ve en önemlisi de hata düzenlemeleri de yapılmış durumda. iOS 11 Beta 7 sürümüyle ne kadar performans artışı sağlanacağını ise yayınlayacağımız performans testleriyle paylaşacağız.
iOS 11 Beta 7 Neler Getirdi?
Yen sürüm geliştiricilere sunulurken yine sürüm notları ilk aşamada yayınlanmadı. Fakat bu kez çok büyük değişiklikler beklenmediğini belirtelim. Öyle ki iOS 11 Beta 7 sürümünün güncelleme boyutu 76 MB olarak açıklandı. Sadece 76 MB olarak açıklanan yeni sürümün belli başlı önemli değişiklikler dışında, çok büyük bir sistem değişikliği ise beklenmiyor.Şu an ortaya çıkan tek değişiklik yine simgelerde yapılan düzenlemeler. Buna ek olarak yeni sürümde müzik Widget menüsü içerisinde, parça olmasa bile logo gösterimine izin verilmiş. Burada Music logosunu görüyorsunuz. Bunun dışında genel pil iyileştirmeleri ve en önemlisi de hata düzenlemeleri de yapılmış durumda. iOS 11 Beta 7 sürümüyle ne kadar performans artışı sağlanacağını ise yayınlayacağımız performans testleriyle paylaşacağız.