temelreis
Forum Üyesi
Gökyüzüne Yazılan Düşler
Gökyüzü bir defter, yıldızlar kalemim, Yazarım düşlerimi, satır satır, hece hece. Kimi zaman bir umut, kimi zaman bir özlem, Gökyüzüne yazılan düşler, sonsuz bir bilmece.Çocukluğumun düşleri, uçan balon misali, Renk renk, cıvıl cıvıl, gökyüzünde dans eden. Büyüdükçe değişir düşler, yönelir geleceğe, Kariyer, aşk, aile, hepsi birer özlem.
Aşkın en güzel düşü, sevdiğinle bir olmak, El ele, göz göze, sonsuzluğa yol almak. Ayrılığın acı düşü, yalnızlığa mahkum olmak, Yüreğinde bir yara, kapanmayan bir boşluk.
Kariyerin zirvesi, başarıya ulaşmak, Topluma faydalı olmak, iz bırakmak dünyada. Başarısızlığın korkusu, hayallerin yıkılması, Yeniden başlamak, daha güçlü olmak her defasında.
Ailenin sıcaklığı, yuvanın huzuru, Çocukların gülüşü, hayatın anlamı. Kaybetme korkusu, sevdiklerine veda, Yaşanan her anın kıymeti, hatıraların önemi.
Gökyüzü bir ayna, yansıtır tüm düşleri, Kimi zaman parlak, kimi zaman karanlık. Düşler gerçek olur, ya da yarım kalır, Hayatın cilvesi, kaderin oyunu.
Ama düş kurmaktan vazgeçme sakın, Çünkü düşler, umudun simgesi. Gökyüzüne yazılan düşler, sonsuz bir yolculuk, Hayata tutunmanın, yaşama sevincinin nedeni.
Ve ben, gökyüzüne yazdığım düşlerle, Yaşıyorum hayatı, inişli çıkışlı. Kimi zaman gülerim, kimi zaman ağlarım, Ama her zaman umut ederim, düşlerim gerçek olsun diye.
Çünkü biliyorum ki, gökyüzüne yazılan düşler, Bir gün gerçek olabilir, yeter ki inanalım. Yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim, Ve düşlerimizin peşinden gitmekten vazgeçmeyelim.