Selamlar,
Forumlarda uzun uzun yazılan, süslü tanıtım yazılarını okumanın ne kadar yorucu olduğunu biliyorum. O yüzden lafı hiç dolandırmadan direkt sadede geliyorum.
Bir oyuncunun veya sistem toplayan birinin "Ya şu testi nereden yapıyorduk?", "Kaç Watt lazımdı?" diyeceği ne kadar temel ihtiyaç varsa, BilgisayarX ekibi olarak hepsini tek bir sayfada topladık.
Zıplayan pop-up'lar yok. "Premium al" diyen butonlar yok. Tamamen reklamsız, sade ve tıkla-işini hallet mantığıyla çalışıyor.
İçeride Neler Var? (Hızlı Özet)

Araç Kutusuna Buradan Ulaşabilirsiniz:
Kullanıp test edenlerin yorumları bizim için altın değerinde. "Şu da olsa fena olmazdı" dediğiniz bir araç varsa konu altına yazın, hemen değerlendirelim.
Herkese iyi forumlar, yüksek FPS'ler dilerim!
Forumlarda uzun uzun yazılan, süslü tanıtım yazılarını okumanın ne kadar yorucu olduğunu biliyorum. O yüzden lafı hiç dolandırmadan direkt sadede geliyorum.
Bir oyuncunun veya sistem toplayan birinin "Ya şu testi nereden yapıyorduk?", "Kaç Watt lazımdı?" diyeceği ne kadar temel ihtiyaç varsa, BilgisayarX ekibi olarak hepsini tek bir sayfada topladık.
Zıplayan pop-up'lar yok. "Premium al" diyen butonlar yok. Tamamen reklamsız, sade ve tıkla-işini hallet mantığıyla çalışıyor.
- Darboğaz Hesaplayıcı: "İşlemcim ekran kartımı besler mi?" sorusunun saniyelik cevabı.
- PSU Hesaplayıcı: Sisteminize tam olarak kaç Watt güç kaynağı gerektiğini net şekilde bulun.
- Klavye / Mouse Testleri: Klavyenizdeki Ghosting durumunu ve farenizin gerçek Hz (Polling Rate) değerini canlı ölçün.
- Oyun Testi: "Sistemim bu Steam oyununu açar mı?" derdine son.
- Driver Bulucu: NVIDIA, AMD ve ses sürücülerinin resmi orijinal linkleri tek tık uzağınızda.
- Sistem Özeti: Forumda donanımınızı yazmaya üşeniyorsanız tek tıkla kopyalayıp buraya yapıştırın.
- Şifre Oluşturucu: Kırılmaz, özelleştirilebilir şifreler yaratın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kullanıp test edenlerin yorumları bizim için altın değerinde. "Şu da olsa fena olmazdı" dediğiniz bir araç varsa konu altına yazın, hemen değerlendirelim.
Herkese iyi forumlar, yüksek FPS'ler dilerim!