Console'de Faktoriyel Hesaplama

Ahbap

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
29 Mayıs 2019
Mesajlar
8,562
Tepkime puanı
2
Kod:
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;

namespace Faktoriyel
{
    class Program
    {
     static void Main(string[] args)
            {
         Console.Write("Bir sayı gir : ");
         int sayi = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());

         int sonuc = Faktoriyel(sayi);

         Console.WriteLine(sayi + "Faktoriyel : " + sonuc.ToString());
         Console.ReadLine();

            }
     static int Faktoriyel(int sayi);
        {
             if (sayi == 0) return 1;
             return sayi * Faktoriyel(sayi - 1);
        }
    
    }
}
 
Benzer konular Forum Tarih
Ahbap C# 4 1K

Benzer konular

DarK

< MasaLFM.Net >
Forum Üyesi
Katılım
1 Nisan 2019
Mesajlar
620
Tepkime puanı
0
emeğine yüreğine sağlık
 

SiyahLi

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
2 Mayıs 2020
Mesajlar
3,500
Tepkime puanı
8
Takım
Beşiktaş
Teşekkürler
 

Nutella

Harbi Üye
Bayan Üye
Özel Üye
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
9,432
Tepkime puanı
8
Cinsiyet
  1. Bayan
Takım
Galatasaray
Paylaşım için teşekkürler.
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş