Beyler selamlar

harbiprofil

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Beyler selamlar, günümüz faiz oranları belliyken, fuzul topraktan tam yatırımlık iş bence banka faiziyle falan uğraşıp parayı çöpe atmaktansa en baştan arsa payının ödemelerini yapıp, ardından inşaat başladığında inşaat masraflarını ödeyip, finalde de ev sahibi oluyorsun. Evi teslim alınca edeceğin karı düşününce her türlü en karlı yatırım bu oluyor..

Benzer konular

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Vallahi bu devirde bankaya faiz yedireceğime arsa payı alıp beklemek çok daha mantıklı yani

harbiprofil

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Evet maliyetine yakın ev sahibi olma olayı gerçekten doğruysa yatırım için kaçırılmıyacak bir fırsat bu

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
peşinat kısmı hallolunca taksitlerde kolaylık sağlıyorlar mı acaba girmeyi düşünüyorum ben de?

harbiprofil

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Benimde kafama yattı ama arsa payını aldıktan sonra neler oluyor onları çok merak ediyorum.

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle