Aydın’da 120 Sağlık Personeli Yemekten Zehirlendi

rasim89

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
25 Mart 2023
Mesajlar
1,157
Tepkime puanı
3
Konum
Ankara
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Gençlerbirliği
Durumu ağır olanlar var…Yemek skandalı bu kez Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde yaşandı. Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, skandal olay hakkında açıklama yaptı.

“Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde Öğle yemeği menüsünden sonra pek çok sağlık çalışanında ishal, kusma, bulantı, eklem ağrıları vb. Şikayetler oluşmuştur. Şikayetlerden dolayı yaklaşık 120 çalışanın şikayetlerinin halen devam ettiği gelen bilgiler arasında. Tavuk, makarna, ekler den oluşan menünün hangisinden zehirlenmenin oluştuğu kesinleşmemiş olsa da, idarenin çalışanlara bilgi vermemesi çalışanlar tarafından tepkiyle karşılanmıştır. Her zaman söylediğimiz gibi tekrarlıyoruz. Özel şirketler tarafından yapılan yemekler genel olarak, kalitesiz ve doyurucu değildir” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle
elektronik sigara - deneme bonus - Jigolo arkadaşlık ajansı