1200 Kalorilik Diyet

Faruk

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
19 Mart 2019
Mesajlar
8,725
Tepkime puanı
25
1200 Kalorilik Diyet


Sağlıklı zayıflama diyeti yapmanın yolu, vücudunuzda depolanan fazla yağların eritilmesinden gelmektedir. Bunu tüm uzmanlar açıklamıştır. Ancak, her diyet sizin bünyenize uymayabilir. Öncelikle bir uzmana görünüp yaşınıza kilonuza boyunuza göre bir diyeti uygulamanız en sağlıklısı olacaktır. Tüm uzmanlar tarafından tavsiye edilen diyetlerden bir tanesi de 1200 kalorilik diyettir. Hem sağlıklı olayım hem de tok kolarak zayıflamak istiyorum diyorsanız İşte size o diyet;

Kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek, bunun yanında 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 5 adet siyah zeytin ve istenilen miktarlarda yeşillik kahvaltıyı oluşturmalıdır.

Ara Öğün: 1 adet elma(portakal, mandalina 4-5 adet kiraz vb. ) ya da 1 adet kuru kayısı (4 adet kuru kuru üzüm ve kuru incir de yenilebilir. (meyveler tek adet olarak bir porsiyon yerine geçer bir mandalina gibi) ara öğün olarak bir bardak süt ya da bir kase yoğurt da yenilebilir.

Öğle: 2 adet tavuk göğsünü ızgarada pişirin 1 kase yoğurt alın ve 1 de ince dilim ekmeğin yanında salatalık hazırlayın.

Ara Öğün ara öğünler genellikle atıştırmalık öğünlerdir. Ve bu ö öğünlerde doymuş yaz asitlerini barındıran ürünleri tüketmelisiniz. Bunun yanında meyveler ve yeşillikler de bu öğünlerde size eşlik edebilir. Ara öğünlerde yenilebilecek en güzel yiyecek, meyveli yoğurtlardır. Bunun yanında süt de içilebilir.

Akşam: Akşam yemeği en dikkat edilmesi gereken öğündür. 1 adet kepek ekmeği, 3-4 tane küçük ızgara köfte veya balık bunun yanında salata veya yoğurt yiyebilirsiniz.
 
Benzer konular Forum Tarih
aDm Beslenme ve Diyet 1 325

Benzer konular

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş