03 Ağustos 2024 Cumartesi Günün Fıkrası

GününSitesi

Özel Üye
Katılım
31 Ocak 2024
Mesajlar
18,899
Tepkime puanı
3
Günün birinde Hoca komşularını yemeğe davet eder. Misafirler sofraya oturduklarında görürler ki yemekler ziyafet yemeği filan olmayıp, günlük yemekler… İçlerinden biri Hoca’ya takılır: 'Yahu Hoca, sen koskoca Nasreddin Hoca’sın, bugüne kadar hiç yeni yemek icat etmedin mi?' Hoca şaşkınlığını gizleyerek biraz düşünür gibi yapar ve adama dönerek; 'Haklısınız, vaktiyle bir yemek icat etmek istedim, ancak pek tadı tuzu olmadı, tuhaf bir şey oldu.' der. Misafirler merakla sorarlar: 'Hocam, Hocam yeni keşfettiğin yemek neydi?' Hoca şöyle bir düşündükten sonra; 'Ekmeğin arasına kar koyup yemek.' der.

Bu fıkra, tarafından, 03 Ağustos 2024 Cumartesi tarihinde, günün fıkrası olarak seçilmiştir.
 

Benzer konular

SiyahLi

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
2 Mayıs 2020
Mesajlar
3,862
Tepkime puanı
8
Takım
Beşiktaş
Paylaşım için teşekkürler.
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş
ataşehir escort - anadolu yakası escort - bostancı escort - kadıköy escort - maltepe escort - escort bayan - pendik escort - kurtköy escort - kadıköy escort - kartal escort - elektronik sigara - deneme bonus - Jigolo arkadaşlık ajansı - https://atasehirde.net/