web sitenizde kullanabileceğini< YouTube Subscribe Button un kısaca nasıl yapıldığını anlatmaya çalışacağım.
1.YouTube Subscribe Button
bu sayfada yapmanız gerekenler şöyle
Kanal Adı veya Kimliği: kısmına kanalınızın kullanıcı adını yazın ben örnek olması amacı ile netd müzik kanalını seçtim
youtube.com/user/netdmuzikk linkteki netdmuzikk yazısını alıyorum çünkü kanlın kullanıcı adı ve Kanal Adı veya Kimliği: kısmına yazıyorum
Düzen kısmında tam ı seçin
Tema varsayılan olarak kalsın
Abone sayısı: kısmını ise kendinize göre seçin ben varsayılan(gösterilen) olacak şekilde ayarladım.
Uygulamam, düğme etkinliklerini işliyor. kısmındaki kutuyu işaretleyin ve html kodumuz oluştu.
örnek oluşan buton
1.YouTube Subscribe Button
bu sayfada yapmanız gerekenler şöyle
Kanal Adı veya Kimliği: kısmına kanalınızın kullanıcı adını yazın ben örnek olması amacı ile netd müzik kanalını seçtim
youtube.com/user/netdmuzikk linkteki netdmuzikk yazısını alıyorum çünkü kanlın kullanıcı adı ve Kanal Adı veya Kimliği: kısmına yazıyorum
Düzen kısmında tam ı seçin
Tema varsayılan olarak kalsın
Abone sayısı: kısmını ise kendinize göre seçin ben varsayılan(gösterilen) olacak şekilde ayarladım.
Uygulamam, düğme etkinliklerini işliyor. kısmındaki kutuyu işaretleyin ve html kodumuz oluştu.
örnek oluşan buton
Kod:
[HTML:
<script src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script>
<script>
function onYtEvent(payload) {
if (payload.eventType == 'subscribe') {
// Add code to handle subscribe event.
} else if (payload.eventType == 'unsubscribe') {
// Add code to handle unsubscribe event.
}
if (window.console) { // for debugging only
window.console.log('YT event: ', payload);
}
}
</script>
<div class="g-ytsubscribe" data-channel="netdmuzikk" data-layout="full" data-count="default" data-onytevent="onYtEvent"></div>