Tekbir Hatimi Yapma

Faruk

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
19 Mart 2019
Mesajlar
8,750
Tepkime puanı
45
Konum
Diyarbakır
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Galatasaray
Değerli Arkadaşlar ,
Ben en korkulu anlarımda ve İmanımın had safhaya ulaştığı anlarda, içimden durmadan Tekbir Hatimi yapıyorum. Normalde beş saniyede hiç zorlamdan altı Tekbir getirebiliyoruz. Zorlasak belki beş saniyede 7-8 Tekbir getirebiliriz. Ve çalışanlar günde yirmi saat, dört saat uykuyla , çalışmayanlarda iki günde dört saat uykuyla hızlıda muhteşem sayılara ulaşabilirler. Karanlık günlerden geçtiğimiz şu günlerde İmanımıza sahip çıkalım. Dünyamızdaki tüm Müslümanlara İmanlı duruşumuzu göstererek sahip çıkalım. Direksiyonda,tehlikeli işlerle uğraşanlar vede öğrenciler az okumalı. Ayrıca, önceden Namaz borcu ve Tesbihat borcu olanlarda bence bu borçlarını tamamlamalı diye düşünüyorum.
Hayırlı Forumlar
 
Benzer konular Forum Tarih
Faruk Dinimiz İslam 1 276
Faruk Dinimiz İslam 1 272
Faruk Dinimiz İslam 1 297
Faruk Dinimiz İslam 1 319
Faruk Dinimiz İslam 1 329

Benzer konular

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş
ataşehir escort - anadolu yakası escort - bostancı escort - kadıköy escort - maltepe escort - escort bayan - pendik escort - kurtköy escort - kadıköy escort - kartal escort - elektronik sigara - deneme bonus - Jigolo arkadaşlık ajansı