Öğretmenlere Özel İletişim Tarifesi

rasim89

Harbi Üye
Forum Üyesi
Takım
Gençlerbirliği
Goruntu-23.08.2025-22.02.jpeg

Öğretmenlere özel iletişim tarifesi hakkına Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. Bakanlık, Türk Telekom işbirliği ile eğitimcilere özel iletişim avantajları sağlandığını bildirdi.
“ÖğretmenİZ – Eğitim Neferlerine Minnet Kampanyası” kapsamında, Türk Telekom iş birliğiyle eğitim camiasına özel iletişim avantajları sunulmaya başlandı. Bu kampanya ile öğretmenler ve Bakanlık personeli; 5 GB’den 50 GB’ye kadar farklı internet paketleri, 500 dakikadan 2000 dakikaya kadar konuşma süresi ve 1000 SMS içeren uygun fiyatlı tarifelerden yararlanabilecek. Tarifeler, aylık 180 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak. Kampanyadan yararlanacak öğretmenler ve personel, tarifelerini aşım ücreti olmadan kullanabilecek; internet, dakika veya SMS hakları tükendiğinde ise ek paketlerle hizmetlerini sürdürebilecek. Ayrıca tarifeler kapsamında “Tarifem Yurt Dışında” servisi ile 1. bölge ülkelerinde ilk 3 gün ücretsiz kullanım, WhatsApp üzerinden sınırsız mesajlaşma ve dosya gönderimlerinde ücretsiz kullanım, 12 ay Muud üyeliği, e-dergi aboneliği, ArayanıBil servisi gibi avantajlar da sağlanacak. Öğretmenler ve Bakanlık personeli, bir yakınlarını referans göstererek kampanya avantajlarından onların da faydalanmasını sağlayabilecek. Bakanlık olarak ülkenin geleceği için fedakârca çalışan öğretmenlere duyulan şükranı ifade etmek üzere başlatılan “ÖğretmenİZ – Eğitim Neferlerine Minnet Kampanyası”, sürekli geliştirilen ve yenileri eklenen iş birlikleriyle devam edecek. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - Girne Psikolog - kumaş kesim makinesi
elektronik sigara - deneme bonus - Jigolo arkadaşlık ajansı