Öğretmen Atamalarının Tümü Gerçekleşti!

rasim89

Forum Üyesi
Takım
Gençlerbirliği
Öğretmen Mülakat sisteminde geri adım yok ! MEB Bakanı Tekin mülakatın ayrıntılarını açıkladı.

Millî Eğitim Bakanlığınca, 2025 yılı yaz tatili iller arası mazerete bağlı yer değişikliği kapsamında başvuruda bulunan tüm öğretmenlerin ataması gerçekleştirildi.
Bakanlık tarafından şu açıklama yapıldı, “Mazerete bağlı iller arası yer değişikliği kapsamında tercih etmiş olduğu eğitim kurumlarından birine yerleşemeyen öğretmenlerin atamaları, mazeretlerinin bulunduğu il millî eğitim müdürlüklerine yapıldı. Böylece iller arası mazerete bağlı atama başvurusunda bulunan tüm öğretmenlerin atamaları gerçekleştirilmiş oldu. Atama sonuçlarına ulaşmak için
(BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - Girne Psikolog
elektronik sigara - deneme bonus - Jigolo arkadaşlık ajansı