Ne Çıkacağını Bilmiyorum

Emre Esmer

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
10 Nisan 2019
Mesajlar
6,434
Tepkime puanı
10
Yaş
33
Konum
İstanbul
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Beşiktaş
Ne Çıkacağını Bilmiyorum

Temel, İdris, Cemal ve Dursun avlanmak için ormanda ilerliyorlarmış.

Temel:
-Beni tâkip edin, ben buraları iyi bilirim demiş. Giderlerken karşılarına küçük bir delik çıkmış.

Temel:
-Yatın, tavşan deliği! demiş. Avcılar tam siper yere yatmışlar ve inden çıkan tavşanı vurmuşlar. Daha sonra büyükçe bir deliğe rastlamışlar.

Temel yine:
-Yatın, bu bir Tilki ini! demiş. Derken çıkan tilkiyi de vurmuşlar. Biraz daha ilerlediklerinde, önlerinde kocaman bir delikle karşılaşmışlar.

Temel:
-Yatın, Ayı ini! demiş. Avcılar, biraz bekledikten sonra çıkan ayıyı da vurmuşlar. İlerlemeye devâm etmişler. Önlerine çok büyük bir delik çıkmış.

Temel:
-Uşaklar, ne çıkacağını bilmiyorum. Yatın, ne çıkarsa şansımıza, demiş. Ertesi gün gazetelerde şu haber çıkmış:

-Dört avcı tren altında can verdi.


 
Benzer konular Forum Tarih
aDm Fıkra 3 283
aDm Fıkra 4 374
aDm Fıkra 3 976
aDm Fıkra 3 288
aDm Fıkra 2 262

Benzer konular

Fethi

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
1,244
Tepkime puanı
0
Fıkra için teşekkürler.
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - Girne Psikolog - kumaş kesim makinesi - SS Market
elektronik sigara - deneme bonus - Jigolo arkadaşlık ajansı