Manisa’da Oto Ekspertiz Deneyimim – Garantili Arabam Gerçekten Fark Yaratıyor!
Geçen hafta Manisa’da ikinci el bir araç satın almadan önce
Daha kapıdan girdiğim anda ekip beni sıcak bir şekilde karşıladı. “Sadece işini yapan değil, gerçekten müşteriyle ilgilenen insanlar” dedim içimden. Ekspertiz süreci boyunca her aşamayı anlattılar, özellikle motor ve kaporta kontrolleri sırasında yapılan ölçümleri anlık olarak gösterdiler. Cihazların tamamının yerli üretim olduğunu ve devlet destekli projelerle geliştirildiğini öğrenince bir hayli etkilendim.
Ben Gold Paket tercih ettim, içinde fren, süspansiyon, yanal kayma testi gibi detaylar da vardı. Fiyatlar da gayet makuldü. “Ucuz iş yaptırmak” yerine “doğru bilgiye ulaşmak” çok daha önemliymiş, bunu bir kez daha anladım. Rapor çıktığında aracımın geçmişiyle ilgili tüm şüphelerim giderildi, satış sürecine içim rahat şekilde devam ettim.
Bence Manisa ekspertiz firmaları arasında fark yaratan en önemli şey burada tarafsızlık. Hiçbir satıcıyla anlaşmaları yok, o yüzden ne çıkarsa olduğu gibi söylüyorlar. Ayrıca verdikleri rapor, sade ve anlaşılır biçimde hazırlanmış. Bu kadar şeffaf bir hizmeti başka yerde bulmak zor.
Kısacası, eğer Manisa’da ikinci el araç almayı düşünüyorsanız, mutlaka bu firmaya uğrayın. Benim gibi kafanızda soru işaretleriyle uğraşmak istemiyorsanız,
Geçen hafta Manisa’da ikinci el bir araç satın almadan önce
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
hizmeti almaya karar verdim. Araştırmalarım sırasında birçok yer önerildi ama en çok adı geçen ve yorumlarda dikkatimi çeken yer Garantili Arabam Oto Ekspertiz Manisa Bayisi oldu. Açıkçası forumlarda yazılanları görünce bir şans vermek istedim ve iyi ki de öyle yapmışım.Daha kapıdan girdiğim anda ekip beni sıcak bir şekilde karşıladı. “Sadece işini yapan değil, gerçekten müşteriyle ilgilenen insanlar” dedim içimden. Ekspertiz süreci boyunca her aşamayı anlattılar, özellikle motor ve kaporta kontrolleri sırasında yapılan ölçümleri anlık olarak gösterdiler. Cihazların tamamının yerli üretim olduğunu ve devlet destekli projelerle geliştirildiğini öğrenince bir hayli etkilendim.
Ben Gold Paket tercih ettim, içinde fren, süspansiyon, yanal kayma testi gibi detaylar da vardı. Fiyatlar da gayet makuldü. “Ucuz iş yaptırmak” yerine “doğru bilgiye ulaşmak” çok daha önemliymiş, bunu bir kez daha anladım. Rapor çıktığında aracımın geçmişiyle ilgili tüm şüphelerim giderildi, satış sürecine içim rahat şekilde devam ettim.
Bence Manisa ekspertiz firmaları arasında fark yaratan en önemli şey burada tarafsızlık. Hiçbir satıcıyla anlaşmaları yok, o yüzden ne çıkarsa olduğu gibi söylüyorlar. Ayrıca verdikleri rapor, sade ve anlaşılır biçimde hazırlanmış. Bu kadar şeffaf bir hizmeti başka yerde bulmak zor.
Kısacası, eğer Manisa’da ikinci el araç almayı düşünüyorsanız, mutlaka bu firmaya uğrayın. Benim gibi kafanızda soru işaretleriyle uğraşmak istemiyorsanız,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
hizmetinde Garantili Arabam’ı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ben kendi adıma artık çevremdekilere de gözüm kapalı tavsiye ediyorum.