Apple’ın yeni mobil işletim sistemi için tanıtım tarihi yaklaşmaya başladı. 4 Haziran tarihinde düzenlenecek olan WWDC 2018 etkinliğiyle beraber tanıtılması beklenen iOS 12 işletim sisteminin, nasıl özelliklere sahip olacağı konusunda ise bir türlü net detaylar elde etmemiz mümkün olmadı. Öyle ki bu seride çok önemli değişikliklerin beklenmesi ve yeni sürümün iOS 11 gibi hatalı bir seri olmaması için düzenlemeler yapması nedeniyle iOS 12 çok konuşulmadı. Fakat ortaya çıkan son paylaşımlar iOS 12 işletim sistemi için en önemli sızıntıları ortaya çıkarmış oldu.
Bunun dışında iOS 12 işletim sisteminin bildirim grupları özelliğini de devreye sokacağı bilgisi var. Bildirim özelliği için yayınlanacak olan önemli değişikliğin dışında, bir diğer yeniliğin ise sürekli açık ekran özelliğinin olacağından söz ediliyor.
3 yeni özellikler beraber şimdiden kendisini gösteren iOS 12 işletim sisteminin beta sürümü için gösterilen boyutun ise 2.54 GB olduğunu ekleyelim. WWDC 2018 etkinliğinde tüm detaylarını öğreneceğimiz yeni işletim sisteminin beta sürümünden sonra tüm detayları paylaşacağız.
iOS 12 Nelerle Gelecek?
iPhone akıllı telefonuna gelen güncelleme bildirimi ile ortaya çıkan iOS 12 güncelleme özelliklerinde, uzun süredir beklenen yeniliklerin olduğunu da görüyoruz. Öyle ki yeni sürümde ilk değişikliğin karanlık tema olacağından söz ediliyor. iOS 10 serisinden beridir beklenen yeni özelliğin iOS 12 işletim sistemiyle beraber nihayet çıkış yapacağı görülüyor.Bunun dışında iOS 12 işletim sisteminin bildirim grupları özelliğini de devreye sokacağı bilgisi var. Bildirim özelliği için yayınlanacak olan önemli değişikliğin dışında, bir diğer yeniliğin ise sürekli açık ekran özelliğinin olacağından söz ediliyor.
3 yeni özellikler beraber şimdiden kendisini gösteren iOS 12 işletim sisteminin beta sürümü için gösterilen boyutun ise 2.54 GB olduğunu ekleyelim. WWDC 2018 etkinliğinde tüm detaylarını öğreneceğimiz yeni işletim sisteminin beta sürümünden sonra tüm detayları paylaşacağız.