iOS 11 işletim sistemi sadece Apple’ın değil, tüm mobil işletim sistemi dünyasının en başarılı serilerinden biri olacak. Tabii ki bu düşünce Apple’ın WWDC 2017 etkinliğiyle beraber ortaya çıktı. Bir yandan ARKit sistemi, bir yandan yenilenmiş kontrol merkezi gibi detayların daha tanıtımda öne çıktığını bile görmüştük. iOS 11 işletim sistemi için yeni beta sürümlerinin de yayınlanmasının ardından, merakla beklenen işletim sistemi hakkında yeni bilgilerde gelmeye devam ediyor. Nasıl bir işletim sistemiyle karşı karşıya kalacağımızı gösteren beta sürümlerinde ise son olarak iOS 11 Beta 4 sürümü yayınlandı.
iOS 11 Beta 5 geliştirici sürümünün herkese açık versiyonu olarak karşımıza gelen iOS 11 Beta 4 sonrasında gelen yenilikleri daha önce dile getirmiştik. Şimdi ise son sürüm ile ilk sürüm arasında ortaya çıkan hız farkını ele alacağız.
Bu konuda hız artışı yaşanıp yaşanmadığını merak eden kullanıcılar için yeni bir test paylaşıyoruz. Hemen belirtelim testler iPhone 5S modellerinde yapılmış. Aslında iPhone 7 akıllı telefonlarında da yapılan testler var. Fakat kullanıcılardan gelen mesajlarda genelde iPhone 5S’in iOS 11 performansının merak edildiğini görüyoruz.
Bu nedenle testlerde de bu model üzerinde çalışmaları ele aldık.
iOS 11 Beta 5 geliştirici sürümünün herkese açık versiyonu olarak karşımıza gelen iOS 11 Beta 4 sonrasında gelen yenilikleri daha önce dile getirmiştik. Şimdi ise son sürüm ile ilk sürüm arasında ortaya çıkan hız farkını ele alacağız.
iOS 11 Beta 4 Ne Kadar Hızlı?
Herkese açık yeni beta sürümünün yayınlanmasının sonrasında, sürüm notları içerisinde hız artışına vurgu yapıldığını da görmüştük. Yeni özelliklerin dışında, yeni beta sürümüyle beraber hız konusunda da daha iyi çözümler sunulacağı belirtilmişti.Bu konuda hız artışı yaşanıp yaşanmadığını merak eden kullanıcılar için yeni bir test paylaşıyoruz. Hemen belirtelim testler iPhone 5S modellerinde yapılmış. Aslında iPhone 7 akıllı telefonlarında da yapılan testler var. Fakat kullanıcılardan gelen mesajlarda genelde iPhone 5S’in iOS 11 performansının merak edildiğini görüyoruz.
Bu nedenle testlerde de bu model üzerinde çalışmaları ele aldık.