HP Poly Voyager Focus 2 Ofislerde Var Olabilir Mi?

laleforum

Bayan Üye
Forum Üyesi
Takım
Trabzonspor
Selamlar arkadaşlar bir süredir anlatmak istediğim ofislerin yılmaz savaşlarına destek olacak bir paylaşım yapmaya geldim.
Şimdi, HP Poly Voyager Focus 2’yi birkaç gündür kullanıyorum ve açıkçası ilk izlenimlerim ok. Öncelikle mikrofon kalitesi gerçekten fark yaratıyor; özellikle ofiste toplantı yaparken klavye ve çevre gürültüsü neredeyse hiç karşı tarafa gitmiyor, her zaman toplantı odasına kaçamayan ve masa başında toplantıya girenlerin hoşuna gideceğini ön görüyorum. Acoustic Fence özelliği var sanki mikrofon sadece ağzınızın önüne odaklanıyor ve arka plandaki tüm sesleri bastırıyor, uzun toplantılarda kurtarıyor. Ses net gittiği için iletişim daha sağlıklı kurulabiliyor.

Kulaklık tasarımı konforlu ama benim pek derdim değil. Hafif olması ve yumuşak kulak pedleri sayesinde saatlerce taktığınızda kafada baskı hissi oluşmuyor, kafa bandı esnek ve rahat birde yanlarını istediğiniz gibi ayarlıyorsunuz sağ sol diye uğraşmak yok kafana tak geç mikrofon iki tarafada tam dönüyor. Ben gün boyu online toplantılarında kullandım, hiç rahatsız olmadım. Ofiste ciddi bir sessizlik sağlıyor, tekrar ediyorum ofiste ciddi bir sessizlik sağlıyor!

Arka plandaki sohbetler veya ofis gürültüsü artık dikkatimi dağıtmıyor, istemediğiniz şeyleri duymayabiliyorsunuz. Evde kullanımda da aynı şekilde evdeki sesleri engelliyor.
Pil süresi de gayet tatmin edici; ANC diye bir şeyi var açık olmasına rağmen bir günü rahat çıkarabiliyorsunuz. Gün sonunda hala şarj kalıyor, yani her gün şarj etmek zorunda kalmadım. Genel olarak söyleyebilirim ki, toplantı odaklı ve uzun süreli kullanım için gerçekten ideal bir kulaklık. Yani sonuç olarak bizim ofiste var olabildi.

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Ofisten ve evden karışık çalışıyorum, HP Poly Voyager Focus 2’yi yaklaşık 5 gündür kullanıyorum. Sessiz bir oda ortamında mikrofon olacak şeyleri gayet iyi yapıyor; ama evde tam sessiz olmayan bir ortamda (yan komşu sesi, dış kapı zili gibi) ANC orta seviyede açıkken bile “tam sessizlik” olmuyor. Yine de eski kulaklığıma göre ciddi fark var. Uzun toplantılarda kafamda bir baskı hissetmedim, bu benim için büyük artı. Pil süresi iddia edildiği kadar uzun çıkmadı belki ama bir iş günü boyunca şarj derdi olmadan götürdü.

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle
elektronik sigara - deneme bonus - Jigolo arkadaşlık ajansı