Dr. Mehmet Öz Anlattı Corona virüsü için önlemler

Faruk

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
19 Mart 2019
Mesajlar
8,750
Tepkime puanı
45
Konum
Diyarbakır
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Galatasaray
‘7 saat uyuyun, yüzünüze dokunmayın, tokalaşmayın’

Corona virüsü dalga dalga bütün dünyayı sararken, virüse karşı alınacak önlemler de önem kazandı. Dr. Mehmet Öz, basit önlemlerle bu virüsten korunulabileceğini söyledi, eylem planını açıkladı.

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Doktor Mehmet Öz, yayımladığı bir video ile Corona virüsü salgınına karşı alınabilecek önlemleri anlattı. Paniğe gerek olmadığın söyleyen Öz, basit önlemlerle virüsten korunulabileceğini söyledi. Çoğu vakanın şiddetli olmadığını söyleyen Mehmet Öz, “En yüksek risk altında olanlar yaşlı insanlar. Astım, diyabet, kalp hastalığı gibi kron ik rahatsızlığı olanlar da ciddi bir enfeksiyon geliştirme riski altında” diye konuştu.

EGZERSİZİ UNUTMAYIN
Doktor Mehmet Öz, virüs önlemlerini ise şöyle sıraladı: “Yeterli uyku, düzenli egzersiz, soluduğunuz havayı nemlendirin, el sıkışmayın, yüzünüze dokunmayın. 7 saat gece uykusu, bağışıklık sistemini desteklemesi için meditasyon, gün aşırı düzenli yarım saatlik periyotlarla egzersiz.”

Dünya Sağlık Örgütü'nün de uyardığı bağışıklık sisteminin kuvvetlendirme ile ilgili Öz, grip aşısı olmak, D3 vitamini almak ve sebze, meyve tüketimi önerdi.
 

Cheyenne

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
1,715
Tepkime puanı
0
teşekkürler. Önce sağlık
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş
ataşehir escort - anadolu yakası escort - bostancı escort - kadıköy escort - maltepe escort - escort bayan - pendik escort - kurtköy escort - kadıköy escort - kartal escort - elektronik sigara - deneme bonus - Jigolo arkadaşlık ajansı