Discord Sunucusunda Metin Okuma Etkinleştirme

ferhatkortak

Harbi Üye
Misafir Editör
Katılım
29 Ocak 2022
Mesajlar
2,500
Tepkime puanı
17
Konum
izmir
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Beşiktaş
Discord’da metin okuma kullanmak istiyorsanız, önce sunucunuzdaki bir kanalda etkinleştirilmesi gerekir. Sunucu sahibi veya yöneticisi iseniz, bunu kanal ayarlarınızdan yapabilirsiniz.

Kanal ayarlarınızı değiştirmek için Discord masaüstü uygulamasından veya Discord web sitesinden sunucunuza erişin. Kanal listelerinden bir kanal adının üzerine gelin ve ardından yanındaki “Ayarlar” dişli çark simgesini tıklayın.

Bir Discord kanal adının üzerine gelin, ardından kanal ayarlarına erişmek için yanındaki ayarlar dişli simgesine basın.


Kanalınızın “Ayarlar” menüsünde, sol taraftaki “İzinler” sekmesini seçin.

Discord kanal ayarlarınızda İzinler i tıklayın.


Bireysel kullanıcı grupları için rolleriniz varsa, “Roller / Üyeler” listesinden rolü seçin, aksi takdirde “@everyone” seçeneğini seçin.

Sağda mevcut izinlerin bir listesi gösterilecektir. Sağındaki yeşil onay simgesine tıklayarak “TTS Mesajları Gönder” seçeneğini etkinleştirdiğinizden emin olun.

Güncellenen rol ayarını kaydetmek için alt kısımda “Değişiklikleri Kaydet” i seçin.

İzinler sekmesinde, kullanıcı rolünüzü seçin, ardından kaydetmek için Değişiklikleri Kaydet i tıklamadan önce TTS Mesajları Gönder Seçeneğinin yanındaki yeşil onay simgesini tıklayın.


Etkinleştirildikten sonra, bu role sahip kullanıcılar (veya “@ herkes” rolünü seçtiyseniz her kullanıcı) değiştirdiğiniz kanalda metinden sese mesajlar gönderebilir.

Diğer kanallarda metin okuma özelliğini etkinleştirmek istiyorsanız bu adımları tekrarlamanız gerekecektir.
 
Benzer konular Forum Tarih
ferhatkortak Discord 1 397
ferhatkortak Discord 1 393
ferhatkortak Discord 1 373
ferhatkortak Discord 1 405
ferhatkortak Discord 1 269

Benzer konular

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle
Jigolo arkadaşlık ajansı